DSC05414.jpg

DIENSTEN

Conceptontwikkeling

Sport is een geweldig middel om mensen en merken te verbinden. Ik bedenk graag concepten voor activatiecampagnes, e-mailmarketing of evenementen in de sport. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw product, dienst of doel de juiste aandacht krijgt en herkenbaar wordt? De essentie van jouw merk of visie vormt het vertrekpunt voor het uitdenken van een nieuw concept.

Marketing en Communicatie

Op een creatieve manier en met een frisse blik werk ik aan marketing- en communicatievraagstukken. Waarbij de focus vooral ligt op de communicatie en/of social media strategie. Daarnaast heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het creëren van nieuwe content, social advertising op Instagram & Facebook, webredactie en e-mailmarketing.

 

Ik werk freelance voor verschillende opdrachtgevers, maar ben ook eigenaar van Ploegmaats Cycling Concepts waar ik werk aan eigen concepten in de wereld van fietsen.

Heb je 'iets' op de plank liggen, maar je hebt nog geen concept en de boodschap is nog niet helemaal helder? Heb je behoefte aan iemand met nieuwe inzichten en verfrissende ideeën, zodat jij verder kunt met de praktische kant? Laten we kennismaken!